Nå har vi fått oss el-biler

Vi i Nordbø Maskin ønsker å være miljøbevisste og synes det er spennende å følge med på med på det teknologiske fremskrittet. Når vi nå hadde behov å fornye deler av bilparken vår, ønsket vi derfor å gå over til elektriske biler.

Vi har i første omgang gått til innkjøp av fire Nissan E-NV200. Vi er veldig fornøyd med valget. God rekkevidde og gode kjøreegenskaper, lave driftskostnader og null utslipp.

Vi har flere spennende oppdrag fremover, og vi gleder oss til å ta i bruk de nye el-bilene våre.

Category: Aktuelt

Melinggården

Eneboliger kommer for salg!

Melinggarden er Kvitsøys siste større tomteområde regulert for eneboliger. Her kan du velge blant fire forskjellige eneboligtyper. Tomteområdet vender mot sør og terrenget skrår lett ned mot sjøen. Dermed vil det bli både god utsikt og gode solforhold på alle tomter.

Prosjektet kommer for salg nå i mai og en nettside med mer informasjon om boligene og prosjektet er under utarbeidelse. Det er Morten Voll (980 71 846, morten.voll@krogsveen.no) og Lene Hviding (959 76 318, Lene.Hviding@krogsveen.no) som er meglere for Melinggarden. Ta gjerne kontakt om du ønsker å melde din interesse allerede nå.

Category: Aktuelt, Prosjekter

Vaulen bussfelt

Category: Prosjekter

Grødem Allé

Category: Prosjekter

Eivinvegen

Category: Prosjekter

Bomstasjoner

Category: Prosjekter

Nore Sunde

Oppdrag for Østerhus og Øgreid Eiendom. Men kan lese mer prosjektet i denne artikkelen skrevet for Anleggsmaskinen.

 

 

Category: Prosjekter

Nord Jæren nye Bomstasjoner

Det var en stor dag hos oss i dag med kontakt signering på kontrakt Nord Jæren nye Bomstasjoner. Kontraktens verdi er ca. 46 millioner eks. mva. med byggetid ca. 1 år. Et spennende prosjekt som vi gleder oss til å komme i gang Oppstart for prosjektet er ca. juni 2017. Blide fjes både hos byggherre og entreprenører.

Category: Aktuelt